Lelumuseo Helminauhan uudet sivut!

Hei.

TERVETULOA  LELUMUSEOON  ,vietämme tänäkesänä 20v. juhlaa  14.7   klo 110-16. Aloitimme Mäntässä , siellä 15v Nyt täällä Alhojärvellä Jämsässä 5v.   Paljon on tapahtunut ja paljon olen tavannut eri keräilijöitä ja muita tosi mukavia kiinnostuneita ystäviä, asiakkaita, ihania ihmisiä. Pääosin tyytyväisiä,  elämyksiä kokeneita, omasta  lapsuudesta leluja ja myöskin esineistöjä, arabianastioita ym.

4 thoughts on “Lelumuseo Helminauhan uudet sivut!

1. Taila Helin Reply

Hei ! Minua pyydettiin viemään Jämsän kirjastoon näyttely leluista, heillä on siellä tapahtuma 7.11 alkaen. Olen jo miettinyt niitä valmiiksi 6 ryhmää jotka mahtuvat heidän lasikaappeihinsa.

2. Taila Helin Reply

Tänään meillä kävi ihania vieraita Ilmi Lahtisen sukulaisia . Olivat kovin kiinnostuneita vanhoista leluista ja myös esineistöistä . Arabian astiat kiinnostavat aina Ilmi on ollut innostunut ja hyvin kannustava hyvä ystävä. Harvinaisen virkeä . Asuu meidän naapurustossa.

3. Taila Helin Reply

Huomenta ! kaunis kevät aamu nyt ollaan jo lähellä Lelumuseon aukeamista. Pientä täydennystä on tullut kaiken aikaa. Museota on siivottu että vierailijoilla on mukava tulla sisään. Toivon että tapaamme kesällä täällä.

Taila

4. Taila Reply

Hei ! 14.7 klo 10-16 20v. tapahtuma Lelumuseolla . Tule viettämään päivää kanssamme , kokemaan elämyksiä nauttimaan menneestä ajasta lelujen muodossa, ihmettelemään. maisemoitua junarataa . Syömään lettuja,makkaraa kahvia ja karkkia. Arrabian astioita mittava kokoelma . Kauhukammari, leikkihuone roolivaatteita pihapelejä ,kisailuja. kirppari myyjiä.ym.ym.