Lelumuseo jälleen avoinna!

Lelumuseo on jälleen avoinna vierailleen kesä- ja heinäkuussa 2019. Olemme avoinna tiistaista sunnuntaihin aina klo 12-16.

Lelumuseossamme on noin 7000 eri esinettä ja esillä on myös mittava Arabia-astioiden kokoelma. Katseltavaa yhteensä 500m2 verran! Museon tiloista löytyy myös roolivaatehuone erilaisine rooliasuineen, tilava leikkipaikka, sekä Nanni Mänttärin noitakammari. Lastenhuoneen  taulunäyttely  EILINEN PÄIVÄ löytyy juhlasalista. Pihalta löytyy erilaisia pihapelejä sekä luontopolku, polulla tapaa myös pihapeikkoja. Pihapiirissä myös urheilu- ja leikkikentät.  Nuotiopaikalla on mahdollisuus paistaa makkaraa ja lettuja pitkän retkipäivän aikana.

Nähdään lelumuseolla!

Aukioloajat:

Ma Suljettu

Ti 12-16

Ke 12-16

To 12-16

Pe 12-16

La 12-16

Su 12-16